Da interessen tok av…

For de av dere som leste mitt innlegg i går, så husker dere at jeg snakket litt om mitt første minne om loppemarkeder og gamle ting. Fasinasjonen startet tidlig i barndommen, men interessen kom først i tidlig 20-årene. Da jeg skulle flytte for med selv hadde jeg ikke mye med meg på lasset. Det var stort sett de møblene jeg hadde på rommet mitt samt noen gamle arvede møbler. Ikke hadde jeg spesielt  god råd heller, så jeg var ofte innom bruktbutikkene og kjøpte ting jeg trengte.

rettrom001

 

I løpet av årene har interessen vokst og stilen forandret seg. For de av dere som fulgte meg via bloggen Villa Waleur i 2010-2013 kan dere kanskje huske at jeg hadde et veldig lyst interiør inspirert av den svenske landstilen og Carl Larssons malerier. Sakte men sikkert har jeg blitt mer og mer glad i møbler fra 50 og 60 tallet. I dag har jeg en god blanding av gobiter, men ikke alt er retro. Jeg liker å blande gjenstander fra ulike tidsepoker og mener selv at form og farge har mer å si enn om at tingen er fra “riktig” tid.

 

rettrom005

Ikke bare liker jeg det glade 50-tall men jeg har også en liten samler i magen. Finner jeg en gjenstand jeg synes er fin, så har jeg lett for å kjøpe lik ting igjen om jeg skulle finne det på loppis. Og slik starter de fleste samlingene mine. Jeg samler på masse forskjellig og vil skrive litt om mine samlinger i et annet innlegg.

 

rettrom002

 

Når man samler på ting og har gjort det i snart 20 år så begynner man å få mye til overs. Og siden jeg rett og slett ikke klarer å slutte å handle nye gamle ting, så må jeg jo begynne å selge unna litt.

Drømmen er å drive egen bruktbutikk, og det er nettopp dette Rettrom er. Et nettsted som selger secondhand møbler og interiør.

I tillegg har Rettrom en inspirasjonsblogg og vil med tiden få tjenester som Fleafinder og Styleit. Mer om disse tjenestene kommer senere.

Med dette ønsker jeg deg en finfin dag.

-Rettrom

 

 

 

 

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s